BUMBLE BEE ZWOLLE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bumble Bee Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 20:11 Gewoon waar voor je geld, het smaakte heerlijk. Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde, maar dat gaat vanaf nu wel vaker gebeuren.
12 mei 2024 om 19:24 De kreeft leek gewoon gekookt en was nogal sompig. Alsof het niet vers was. En je betaald wel de hoofdprijs. Wij kennen verse kreeft anders. Een dikke laag kaas overheen. Mac en cheese droog. Ook de knoflooksaus met een droog laagje. Bah
30 apr 2024 om 20:29 Erg smaakvol
20 apr 2024 om 21:48 Heerlijk!
20 apr 2024 om 20:28 Het eten was prima op temperatuur en zeer smakelijk. Heerlijke kip en garnalen met M&C
14 apr 2024 om 22:47 Heerlijke vis gegeten.
13 apr 2024 om 14:17 Ontzettend lekker ! Echt een aanrader !
5 apr 2024 om 20:30 Echt ongelofelijk lekker. Wat een smaken, heel verassend. Jambalaya was een mooie basis met daarbij frisse tropische seafood salade en de pittige makreel : super.
26 mrt 2024 om 22:09 Was niet wat ik had verwacht. Was gewoon slecht. Kijk eten uit blik. Geen aanrader dus
17 mrt 2024 om 8:56 Eten was flauw enige wat ik proefde was een sterke anijs smaak! Halve lobster en 2 garnalen waren wel goed gegaard maiskolfje viel tegen. Het broodje muffaletta is wel een aanrader
1 mrt 2024 om 20:27 Lekkere salade goed gevuld
23 feb 2024 om 1:11 Eten was goed maar gewoon niet mijn ding denk ik, tomatenpuree over de spareribs vond ik jammer en de mac&cheese was ook niet op smaak. Bezorging was erg goed.